ELI


14 răspunsuri la „ELI

  1. Toate mi-au placut, ai numit realitate din spatele imaginii… La aceasta, la fel, dar aici ai apelat mai mult la conventiile consacrate decat la propria imaginatie… Poate mai multa incredere ? Intr-o lume in miscare nimic nu e definitiv, deci nimic nu e…”grav” 🙂

  2. Am avut un vis cu mici navete care zburau fara zgomot si de necrezut de rapide care semanau cu cercurile tale concentrice si palele laterale …

  3. Treptele pe care aştepţi în ascultare şi primeşti, pentru că tot ce vine, vine din acel Unu absolut, creator şi orânduitor al paşilor care se leagă şi se dezleagă în cerul de deasupra şi în cel lăuntric.
    Treptele pot fi ale unor ordine spirituale, ale existenţei, pot fi cele lăuntrice în noi înspre miezul fiinţei, iar cuvintelor pe care le-ai citat tu din Stephen King, cum că cel mai înfricoşător este frica de dinaintea începutului, parcă aşa s’ar traducere dacă nu mi-a ruginit engleza, le-aş spune că începutul, odată deaupra fricii, nimic nu îţi va mai rămâne ascuns.

    Treptele tale te vor duce în imperiul luminii, dacă ai ştiut cum să porneşti călătoria. Pe orice care ştie cum e întregul lor, al fiecărei trepte.

    • Multumesc Camelia , cat de frumos ai descris imaginea in cuvant ! ,frumos si in acelasi timp dand adevaului din culoare cuvant , minunat si iti multumesc !

Lasă un comentariu